Wij zijn aanwezig op Made in Asia

Dit jaar vindt op 6 en 7 mei in Gorinchem Made in Asia plaats en wij zijn daar ook aanwezig! Kom gezellig langs voor een podcastpraatje op onze stand.

Op zowel zaterdag als zondag zijn wij aanwezig met onze eigen stand in de fanzone. Op (waarschijnlijk) zaterdag nemen we opnameapparatuur mee zodat we vanaf de beursvloer kunnen podcasten. Kom je ook naar Made in Asia? Denk vast na over een onderwerp en schuif gezellig aan voor een praatje. 

Heb je al leuke onderwerpen waar we het sowieso met bezoekers van Made in Asia over moeten hebben? Drop je suggesties vooral in onze Discord.

Over Made in Asia

Made in Asia is een jaarlijks evenement waar je de Aziatische sfeer kunt proeven. Fans van  cosplay, manga, anime, games en eten komen er samen. Ook zijn er verschillende workshops en gasten: van bekende voiceactors tot cosplayers. Meer informatie over het evenement vind je op de website van Made in Asia.

Geschreven door

Foto van Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek is een Nederlandstalige podcast over anime. Om de week praten Gerard van Nieuwenhuijzen, Jocelyn van Alphen en Kevin Rombouts je helemaal bij. Van nieuwtjes en kijktips tot deep dives.