Hoi, wij maken een podcast over anime.

Een Geanimeerd Gesprek is een Nederlandstalige podcast over anime. Om de week praten Gerard van Nieuwenhuijzen, Jocelyn van Alphen en Kevin Rombouts je helemaal bij. Van nieuwtjes en kijktips tot deep dives.

Waarom zijn we deze podcast gaan maken?

Nou, da’s eigenlijk vrij simpel: er was nog geen Nederlandstalige podcast over anime! Dat vonden we erg jammer, dus daarom zijn we ‘m zelf gestart. Nu hebben we een gezellige plek om het over onze hobby te hebben en dat te delen met anderen.

Hoe kun je ons steunen?

Steun ons op Patreon

Waardeer je wat we doen? Steun ons dan met een klein bedrag via Patreon. (Bedankt alvast!)

Word sponsor

Sluit jouw bedrijf of dienst mooi aan bij de interesses van onze luisteraars? Sponsor ons dan!

De Geanimeerde Sprekers

Gerard van Nieuwenhuijzen

Gerard van Nieuwenhuijzen

Kijkt meer anime dan goed voor hem is. Liefhebber van foute woordgrappen en foute series. Voelt zich dan ook niet guilty over zijn pleasures. Verspreidt het gospel van Birdie Wing en Akiba Maid Wars. Gaat Akiba binnenkort in het echt ervaren.

Jocelyn van Alphen

Jocelyn van Alphen

Waar haar liefde voor anime zich eerst tot haar tienerzolderkamer beperkte, schreeuwt ze ‘m nu van de daken. Haar hondje is af en toe te horen in de podcast. Altijd op zoek naar die volgende iconische serie. Chainsaw Man bijvoorbeeld.

Kevin Rombouts

Kevin Rombouts

Bekende Brabander bekend van Pixel Vault. All-round geek met een voorliefde voor e-mails, JRPG’s en speciaalbier. Blijft wakker om wholesome slice-of-life anime te bingen. Of een aflevering of duizend van One Piece.