Maak kans op een Box of Japan-snackbox

In samenwerking met Box of Japan geven we een Snackbox Honshu XL weg! Hierin zitten 12 verschillende heerlijke Japanse snacks. Meedoen is heel simpel: kom in onze Discord.

Zo doe je mee

Stap 1: Ga naar onze Discord

Stap 2: Ga naar het kanaal #eten-drinken en vertel ons: van welke animeserie krijg jij altijd honger?

Vanuit de inzendingen kiezen we een winnaar. Op maandag 6 maart maken we de winnaar bekend in Discord en zorgen we ervoor dat je een snackbox XL thuis bezorgd krijgt.

What’s in the box?

Hoewel Japan er hier niet zo bekend om staat, is het een uitstekend snackland. In een snackbox van Box of Japan zitten verschillende Japanse snacks die je niet zo snel tegenkomt in Nederland. Van bijzondere soorten Pocky (die chocoladestickjes) tot Hi-Chew (een soort extreme Fruitella). Verwacht ook stickers en een super cute squishy toy. Aww.

Wij geven de XL-variant weg (de Honshi), maar Box of Japan heeft ook kleinere maatjes. En ze verkopen ook losse snacks. Leuk als cadeau, maar stiekem nog leuker om zelf soldaat te maken tijdens een bingeweekendje Food Wars. (Ik spreek niet uit ervaring.)

Snacken met korting

Als je niet tot maandag 6 maart wil wachten om te snacken: gebruik dan onze kortingscode bij Box of Japan. Vul gesprek10 in bij het afrekenen en ontvang 10% korting op je bestelling. Deze code is geldig tot 1 april.

Frutsel keurt de snackbox goed (hij is verantwoordelijk voor het scheurwerk)

Geschreven door

Foto van Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek is een Nederlandstalige podcast over anime. Om de week praten Gerard van Nieuwenhuijzen, Jocelyn van Alphen en Kevin Rombouts je helemaal bij. Van nieuwtjes en kijktips tot deep dives.