Pokémon: het grote avontuur-manga binnenkort ook online te koop

En ook op te pika in stripwinkels

De Nederlandstalige volumes van de Pokémon: het grote avontuur liggen vanaf 1 juni ook bij diverse stripspeciaalzaken en worden online verkrijgbaar via onder meer Bol.com en Amazon. Dat bevestigt Panini Nederland aan Een Geanimeerd Gesprek.

Van Pokémon: het grote avontuur zijn al twee delen verschenen, maar deze manga’s lagen tot nu toe bij supermarkten als Albert Heijn en Jumbo, alsook de Primera, AKO en Readshops. Daar komen dus nu meer verkooppunten bij.  De eerste uitgave was een groot succes en ondertussen moeilijk verkrijgbaar omdat ‘ie veelal is uitverkocht. Er worden nu dus samenwerkingen aangegaan om het aantal verkooppunten te vergroten, aldus Panini Nederland. 

Deel 3 verschijnt op 6 juni

Een nieuw deel verschijnt eens per twee maanden en Pokémon: het grote avontuur Deel 3 verschijnt op 6 juni. Panini Nederland laat tevens weten dat het de rechten tot en met deel 14 heeft verworven. We kunnen dus nog even vooruit. Naast de vertaling van Red Geen & Blue, krijgen we straks ook de avonturen uit Yellow (volume 4 tot en met 7) en Gold Silver & Crystal (volume 8 tot volume 15).

Cover van Pokémon Het Grote Avontuur Deel 3

Pokémon het Grote Avontuur Deel 3

Geschreven door

Foto van Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek

Een Geanimeerd Gesprek is een Nederlandstalige podcast over anime. Om de week praten Gerard van Nieuwenhuijzen, Jocelyn van Alphen en Kevin Rombouts je helemaal bij. Van nieuwtjes en kijktips tot deep dives.